Diensten

Landmeetkundige maatvoering

Bij Reidinga Advies geloven we in de kracht van nauwkeurige landmeetkundige maatvoering als fundamenteel onderdeel van elk succesvol civieltechnisch project. Ons toegewijde team van specialisten staat garant voor gedetailleerde en betrouwbare metingen die de basis vormen voor een succesvolle uitvoering.

Of het nu gaat om de bouw van wegen, bruggen, waterinfrastructuur of andere projecten, onze landmeetkundige maatvoering is afgestemd op uw specifieke behoeften. We begrijpen dat nauwkeurigheid essentieel is en streven naar maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste eisen.

DTM Metingen

Onze DTM Metingen staan in het teken van gedetailleerde terreinmodellering, waarmee we een solide basis leggen voor een optimaal ontwerp. Onze gespecialiseerde landmeters en geomatici-experts zetten geavanceerde meettechnieken in om nauwkeurige Digitale Terrein Modellen (DTM) te creëren die essentieel zijn voor een succesvol civieltechnisch project.

We bieden een grondige analyse van het terrein, waarbij hoogteverschillen en topografische kenmerken gedetailleerd worden vastgelegd. Of het nu gaat om de planning van wegen, waterbeheerprojecten of infrastructuurontwikkelingen, onze DTM metingen vormen de basis voor een weloverwogen ontwerp.